Yoga!

Yoga!

A.s. Zaterdag 20 januari om 13:00 uur start de eerste Yoga les bij FIT & Well. Onze nieuwe Yoga docente Kendall Cygan zal dan een Vinyasa Flow les geven.

Wat is Vinyasa Flow Yoga?
Vinyasa Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga. Bij deze vorm van yoga worden verschillende houdingen door vloeiende bewegingen aan elkaar worden verbonden. De flow ontstaat doordat je volledig opgaat in de vloeiende stroom van houdingen en ademhaling. Hierdoor ontspan je en maak je spanningen en energie vrij. Bij deze vorm van yoga ligt de nadruk op dynamiek en kracht.

Wil jij deze les bijwonen? Dat kan, een losse les kost €10,00 of je kan kiezen voor een van de yoga abonnementen.

Groepslessen

Groepslessen!

a.s. Woensdag 17 januari start onze wekelijks BBB (Buik Billen Benen) groepsles. Maandag 22 januari start onze wekelijkse BootCamp groepsles van 19:00 – 20:00 en a.s. Dit is nog maar het begin, er komen nog veel meer groepslessen aan!

Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in voor het groepslesabonnement of één van de Personal Trainings abonnementen.

Wil jij een keer een proefles meedoen? Dat kan! Voor €5,- kan je eenmalig meedoen met een groepsles.

 

 

Fysiotherapie

Iedere dinsdagochtend en donderdagochtend  zullen Annemieke en Samantha aanwezig zijn op de praktijk bij FIT & Well. Dus heb je een blessure? Langdurige klachten bij bewegen? Moeite met bewegen van rug of nek? Maak dan een afspraak bij ons op de club of bel met 0704190190.

Onze fysiotherapeuten hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd.

Brainergy

Vanaf vrijdag 19 januari komt PentaPro bij FIT & Well om Brainergy trainingen te geven. Kom eens langs en bekijk wat dit voor jou kan betekenen of bel voor meer informatie.

Wat is Brainergy:

Brainergy zorgt voor een optimale wisselwerking tussen lichaam en geest. Met als resultaat alertheid, focus, intuïtie, creativiteit, leervermogen en probleemoplossend vermogen. Brainergy is een traject waarin je met dynamische neurofeedback en je neurotransmitterprofiel de balans herstelt in je lichaam. Op deze manier werk je tegelijkertijd op bewust en onbewust niveau. Hierdoor merk je snel resultaat en komt het beste uit jezelf naar boven.

Tijdens de trainingen krijgt het centraal zenuwstelsel in je hoofd informatie over wat er op dat specifieke moment gebeurt. Er wordt als het ware een spiegel voor gehouden. Op het moment dat er onbalans optreedt, worden de hersenen door een korte onderbreking in het audio-video signaal hierop attent gemaakt. Het gevolg is dat de hersenen zich heroriënteren en na verloop van tijd flexibeler en veerkrachtiger functioneren. Deze methode zorgt ervoor dat de veranderprocessen op een doeltreffende en veilige manier verlopen.

Neurofeedback kan ervoor zorgen dat een Burn-out sneller verwerkt is of dat het proces van dementie wordt vertraagd of zelfs stopt. Kunnen wij jou helpen met onze Braingery Training zet dan hieronder een bericht waarmee we je kunnen helpen. Ken jij iemand anders die hier misschien wat aan heeft? Tag hem/haar hieronder in het bericht.

Win een maand gratis Personal Training

Goede voornemens?

Om jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar een boost te geven, hebben we een mooie winactie! Deze week kun je mee doen, tot 6 januari 2018. Like de Facebookpagina van FIT & Well, deel het bericht en laat in een reactie weten waarom jij vindt dat je moet winnen. Vind jij dat iemand anders het verdient? Tag die gene onder het bericht en misschien wint hij/zij wel de maand gratis Personal Training.

Onder alle reacties wordt één maand lang gratis personal training verloot. De winnaar mag een hele maand gratis trainen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. (1 keer per week)

FIT & Well heeft zelf ook goede voornemens. Zo hebben wij ons voorgenomen om in 2018 een nog completer centrum te worden. Zo starten wij in januari met Personal Training, Fysiotherapie, groepslessen en nog veel meer! Hou deze pagina in de gaten!

Maak kans op een half jaar gratis Personal Training!

Ja, je leest het goed. Een half jaar een keer per maand personal training, inclusief een voedingsadvies, meerdere weeg momenten en alle hulp om jouw doel te bereiken. Wat moet je er voor doen? Schrijf je in januari bij ons op de club in, like onze facebook pagina en jij maakt direct kans op een half jaar Personal Training! Tot snel!

De nieuwe website is live!

De nieuwe website is live! Kijk gerust even rond en bekijk wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.