Brainergy

Vanaf vrijdag 19 januari komt PentaPro bij FIT & Well om Brainergy trainingen te geven. Kom eens langs en bekijk wat dit voor jou kan betekenen of bel voor meer informatie.

Wat is Brainergy:

Brainergy zorgt voor een optimale wisselwerking tussen lichaam en geest. Met als resultaat alertheid, focus, intuïtie, creativiteit, leervermogen en probleemoplossend vermogen. Brainergy is een traject waarin je met dynamische neurofeedback en je neurotransmitterprofiel de balans herstelt in je lichaam. Op deze manier werk je tegelijkertijd op bewust en onbewust niveau. Hierdoor merk je snel resultaat en komt het beste uit jezelf naar boven.

Tijdens de trainingen krijgt het centraal zenuwstelsel in je hoofd informatie over wat er op dat specifieke moment gebeurt. Er wordt als het ware een spiegel voor gehouden. Op het moment dat er onbalans optreedt, worden de hersenen door een korte onderbreking in het audio-video signaal hierop attent gemaakt. Het gevolg is dat de hersenen zich heroriënteren en na verloop van tijd flexibeler en veerkrachtiger functioneren. Deze methode zorgt ervoor dat de veranderprocessen op een doeltreffende en veilige manier verlopen.

Neurofeedback kan ervoor zorgen dat een Burn-out sneller verwerkt is of dat het proces van dementie wordt vertraagd of zelfs stopt. Kunnen wij jou helpen met onze Braingery Training zet dan hieronder een bericht waarmee we je kunnen helpen. Ken jij iemand anders die hier misschien wat aan heeft? Tag hem/haar hieronder in het bericht.