Win een maand gratis Personal Training

Goede voornemens?

Om jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar een boost te geven, hebben we een mooie winactie! Deze week kun je mee doen, tot 6 januari 2018. Like de Facebookpagina van FIT & Well, deel het bericht en laat in een reactie weten waarom jij vindt dat je moet winnen. Vind jij dat iemand anders het verdient? Tag die gene onder het bericht en misschien wint hij/zij wel de maand gratis Personal Training.

Onder alle reacties wordt één maand lang gratis personal training verloot. De winnaar mag een hele maand gratis trainen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. (1 keer per week)

FIT & Well heeft zelf ook goede voornemens. Zo hebben wij ons voorgenomen om in 2018 een nog completer centrum te worden. Zo starten wij in januari met Personal Training, Fysiotherapie, groepslessen en nog veel meer! Hou deze pagina in de gaten!